TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

NANTONG CHITSURU FOODS CO., LTD.

WILUJENG KA CHITSURUYA


Chitsuruya Enterprise didirikeun dina Januari 1996, ngandelkeun sumberdaya alam anu indah pikeun kéngingkeun sareng ngadamel produk unggulan. Ayeuna, urang nyayogikeun rumput laut bakar, kécap sareng produk rumput laut réaltal sanés.

TARGET KAMI

Ti mimiti peternakan laut dugi ka produksi, sadaya produk ketat dipilih sareng akhirna janten rumput laut sushi anggang kualitas luhur.

MACA DEUI

produk urang


MACA DEUI
Sambung jeung US

Pagawe Kami Siap Ngabantosan Anjeun