TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>cuka>Waraku

Waraku Asli Musim Panas Cikal Panas Jepang (100ml / 120g / 500ml / 18L)

Our vinegar is naturally brewed. Its acidity and sweet are naturally brewed from the rice.

kategori: WARAKU
model: W-07; W-08; W-22; W-23; W-25
Port FOB: SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Paket & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Compared with other vinegar in the market, our vinegar is naturally brewed. Its acidity and sweet are naturally brewed from the rice. The rice made with sushi vinegar can be used to bring out the seafood and reduce the fishy smell of seafood. Also, you can use the bactericidal action of vinegar to keep the freshness and hygiene of sushi. And it could be used to stimulate appetite, lower blood pressure, reduce weight and so on.

Ngaran Produk

Rice Vinegar

warna

Black/White/Yellow

Sushi Vinegar

Rak

24 bulan

Black Vinegar

merek

Chitsuruya, Waraku

wujud

barang encer

sertipikasi

HACCP,HALAL,KOSHER,ISO

rasa

raos

ngetik

cuka

paket

Packing batin

Ukuran Ctn (mm)

Kaluar Paket

100ml*24bottles/ctn

D190*W150*H280

3000ctns in one 20”container

200ml*15bottles/ctn

D285*W180*H178

2628ctns in one 20”container

1L*12 Bottles/ctn

D345*W265*H290

905ctns in one 20”container

1.8L*6bottles/ctn

D350*W230*H310

961ctns in one 20”container

18L/ctn

D280*W280*H270

1133ctns in one 20”container

Paket & Pengiriman
panyimpenan

Nyimpen di tempat anu saé & garing, hindari sinar panonpoé langsung. Kulkas disarankeun saatos dibuka

Waktos pangiriman

Dina 45 poé

certifications

Services urang

1. Nyayogikeun jasa OEM;

2. Bungkusan leutik pikeun dicandak;

3. Narima pamariksaan customer sateuacan ngamuat atanapi nguji produk atanapi kadali kualitas ect;

4. Kami nyayogikeun conto gratis.

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari, 1996, ngandelkeun sumber alami anu saé pikeun produk anu unggul, ngahasilkeun, pasar rumput laut, sareng sajabana & ogé produk laut anu aya.

Lebetkeun kerjasama sareng Jepang Fujimasa Co, Ltd dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co, Ltd pikeun narékahan pikeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun peralatan khusus canggih dunya & dumasar kana produk asli, terus ngembangkeun produk anyar & ningkat .

Spésialisasi dina nyiptakeun jukut laut, bumbu (kecap, cuka, mirin, mi mi, sambel bakar ...) wasabi, sushi jahé & siri produk pangan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer anu tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Eduluh parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, Parantos diekspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadamel sertipikat kualitas HACCP & ISO 9001 kualitas internasional.

Muga-muga produk Chitsuruya ngarobih janten jutaan réncang pikeun nyandak anjeun nasib, kaséhatan & ogé janten pendamping sehat, bagja & saé anu saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, urang produsén profésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan bakar pikeun harga kalapa harga kualitas luhur.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun para nasabah pikeun nganjang urang. Sateuacan anjeun sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa anu hadé pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Yakin, Punten kirimkeun pamundut ka kami via alibaba kapan.
Punten pisan kami mamatahan kana naon jenis barang anu anjeun resep sareng masihan inpormasi anu langkung rinci. Éta pitulung anu saé pikeun minuhan sarat anjeun.


4.Can anjeun ngabantosan kuring nyieun produk merek kuring sorangan?

Pasti. Merek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona sampel gratis tiasa janten eva1uate!

Incoterm

Istilah perdagangan kami fleksibel. EXW, FOB, CIF.