TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>cuka>Cuka Sangu 200ml

Chitsuruya Premium Cuka-Cuka Hideung (200ml)

Cuka urang alami diseduh. Kaasamanana sareng amis na alami diseduh tina sangu.

kategori:CHITSURUYA
model:NCF / 1201; NCF / 1204; NCF / 1202; NCF / 1205
Port FOB:SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran:L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Pakét & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Dibandingkeun sareng cuka sanés di pasar, cuka urang alami diseduh. Kaasamanana sareng amis na alami diseduh tina sangu. Sangu anu didamel nganggo cuka sushi tiasa dianggo pikeun ngaluarkeun hasil laut sareng ngirangan bau hanyir kadaharan ti laut. Ogé, anjeun tiasa ngagunakeun tindakan baktéri tina cuka pikeun ngajaga kasegaran sareng kabersihan sushi. Sareng éta tiasa dianggo pikeun ngarangsang napsu, nurunkeun tekanan darah, ngirangan beurat badan sareng sajabana.


Ngaran Produk

Nasi Cuka

warna

Hideung / Bodas / Koneng

Cuka Sushi

Rak

24 bulan

Cuka hideung

merek

Chitsuruya

wujud

Cair

sertipikasi

HACCP, HALAL, KOSHER, ISO

rasa

raos

ngetik

cuka

paket

Packing batin

Ukuran Ctn (mm)

Kaluar Ngepak

100ml * 24bottles / ctn

D285 * W190 * H155MM

3000ctns dina hiji 20 "

200ml * 15bottles / ctn

D285 * W180 * H175MM 

2628ctns dina hiji 20 "

Pakét & Pengiriman
panyimpenan

Simpen dina tempat anu tiis & garing, hindarkeun sinar panonpoé langsung. Refrigeration disarankeun saatos dibuka

Waktos pangiriman

Dina 45 poé

certifications

Services urang

1. Nyayogikeun jasa OEM;

2. Paket alit kanggo nyandak;

3. Narima pamariksaan pelanggan sateuacan dimuat atanapi diuji produk atanapi kontrol kualitas jst;

4. Kami nyayogikeun conto gratis.

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari 1996, ngandelkeun sumberdaya alam anu saé pikeun kéngingkeun produk unggulan, pabrik, rumput laut panggang pasar, sareng sajabana & ogé produk rumput laut anu sanés.

Asup kana kemitraan sareng Japanese Fujimasa Co., Ltd. dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Pikeun ngupayakeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun alat-alat khusus anu maju di dunya & dumasar kana produk aslina, terus ngembangkeun produk-produk anyar & ditingkatkeun .

Husus pikeun ngadamel rumput laut, bumbu (kécap, cuka, mirin, saos mie, saos barbecue ...) wasabi, jahe sushi & saperangkat produk kadaharan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer ngeunaan kadaharan tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Edozen parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, parantos diékspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadopsi sertipikat kualitas internasional HACCP & ISO 9001.

Muga produk Chitsuruya ngajantenkeun jutaan crane pikeun masihan anjeun tuah, kaséhatan & ogé janten pendamping anu séhat, bageur & saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, kami produsén propésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan-bahan pangan anu kualitas luhur sareng harga kalapa.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun pelanggan pikeun nganjang ka kami. Sateuacan sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa perhatosan pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Pasti, Punten kirimkeun pamundut anjeun ka kami via alibaba iraha waé.
Punten punten mamatahan ka kami barang mana anu anjeun resep sareng nyayogikeun inpormasi lengkep. Éta bantosan pisan kami pikeun nyumponan sarat anjeun.


4. Dupi anjeun ngabantosan kuring ngadamel produk mérek kuring nyalira?

Mang. Mérek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona, sampel gratis tiasa sakumaha eva1uate!

                       

Incoterm

Istilah perdagangan urang fleksibel. EXW, FOB, CIF.

Taros Kami