TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Saos Soy

Pangaruh kécap dina masak

Waktos: 2018-01-31 Hit: 121

Kécap sanés ngan ukur pikeun tuangeun Jepang, éta dianggo pikeun sagala rupa masakan. Naha éta pikeun persiapan, masak, atanapi bérés némpél, nambihan ngan sakedik kécap ngajantenkeun raos raos langkung saé. Heran yén aya dasar ilmiah anu kuat pikeun kanyataan éta, sareng yén cara masak anu diturunkeun dina sajarah sadayana tiasa dibenerkeun. Ieu mangrupikeun 6 pangaruh kécap anu utami, anu tiasa anjeun anggo pikeun ngajantenkeun langkung kuat.

1. Pangaruh Deodorizing

2. Pangaruh Panas

3. Pangaruh Disfungsi

4. Pangaruh Kontras

5. Ngahalangan Pangaruh

6. Pangaruh Sinergis