TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Saos Soy

Kécap Fermented Sareng Kécap Campuran

Waktos: 2017-12-13 Hit: 131

Sakumaha urang terang, kecap kécap anu difermentasi kedah diseduh dina tilu dugi ka genep bulan. Nanging, kécap anu dicampur ngan kedah sapuluh jam!

Éta henteu saluyu sareng standar nasional sareng ngabahayakeun awak manusa pikeun ngadamel kécap kalayan bumbu sareng sanyawa kimia.

Kami parantos terang yén urang tiasa ngabédakeun kécap anu kualitas luhur ngalangkungan kandungan asam amino nitrogén na. Ogé, urang gaduh cara anu sanés. Mimiti, urang tiasa ningali gelembung. Ngocok botol kécap, nyeduh ukuran busa kécap langkung seragam sareng henteu gampang dibubarkeun; oge, ukuran busa kécap dicampur bénten sareng gampang dibubarkeun. Kadua, urang tiasa ningali kinerja na ngagantung témbok botol. Saatos ngocok botol kécap, kécap ngagaduhan témbok gantung anu saé, éta tetep dina témbok jero botol kécap kanggo waktos anu lami, sareng témbok jero gampang diwarnaan.