TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Saos Soy

5 Tip anu anjeun kedah terang sateuacan milih kecap

Waktos: 2021-04-13 Hit: 43

We tiasa nganggo kecap kécap unggal dinten, tapi sababaraha urang saleresna henteu terang ngeunaan milih kecap, dinten ayeuna hayu urang ngenalkeun sababaraha tip kanggo anjeun.

First, tangtosna produksi sareng tanggal kadaluarsana .

Second,Tingali kana indéks kualitas sareng warna na; kécap anu saé bakal nyiptakeun seueur gelembung nalika digoyang, sareng henteu gampang dibubarkeun. Anjeun ogé tiasa ngambeu. Kécap anu saé ngagaduhan anu kuat bau .

Third,Tingali di labél na. Ti bahan tina kecap, anjeun tiasa ngaidentipikasi mana anu kécap fermentasi atanapi kécap dicampur.

Fmitos, diatur Anjeun masak tujuanana jelas. Kécap kedah dicirian kanggo nyayogikeun atanapi masak. Indikator higienis tina dua béda, sareng indéks koloni ogé bénten. Éta tiasa didahar langsung kanggo iringan, sareng ngagaduhan indikator sanitasi anu saé. Upami éta pikeun masak, éta henteu kedah dianggo dina piring anu tiis.

Fupami,Tingali dina warna na. Warna kecap kécap normal kedah coklat semu beureum, sareng warna kualitasna sakedik bakal poék, tapi upami warna kécap teuing poék, éta hartosna caramel pigmén is kaasup kana.