TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Saos Soy

Saos Soy
  • 13 2021-04
    5 Tip anu anjeun kedah terang sateuacan milih kecap

    Kami tiasa nganggo kecap kécap unggal dinten, tapi sababaraha urang saleresna henteu terang ngeunaan milih kécap, dinten ayeuna hayu urang ngenalkeun sababaraha tip kanggo anjeun.

    Tempo deui
  • 23 2018-10
    Sejarah Ngembangkeun Kécap

    Sapertos kadaharan kécap anu sanés, kécap ngagaduhan riwayat anu panjang sareng éndah dina seueur masakan, utamina masakan di Cina, Jepang, Korea, Vietnam, Thailand, Burma, Indonesia, a sareng Pilipina. Urang Cina ......

    Tempo deui
  • 13 2017-12
    Kécap Fermented Sareng Kécap Campuran

    Sakumaha urang terang, kecap kécap anu difermentasi kedah diseduh dina tilu dugi ka genep bulan. Nanging, kécap anu dicampur ngan kedah sapuluh jam! Éta henteu saluyu sareng standar nasional sareng ngabahayakeun .....

    Tempo deui
  • 13 2017-12
    Kécap diseduh dina genep bulan

    Samuel Wells Williams, Sinologist anu hébat, nyerat dina 1848 yén kécap pangsaéna anu diraoskeun anjeunna di Cina "didamel ku kacang pindang anu lembut, nambihan jumlah gandum atanapi gandum anu sami, sareng angkat .....

    Tempo deui
  • 31 2018-01
    Pangaruh kécap dina masak

    Kécap sanés ngan ukur pikeun tuangeun Jepang, éta dianggo pikeun sagala rupa masakan. Naha éta pikeun persiapan, masak, atanapi bérés némpél, nambihan ngan ukur kécap anu raoseun .....

    Tempo deui
  • 23 2018-01
    Kumaha Milih saos Kécap Pangsaéna, Atanapi Tamari Éta?

    Tumuh kuring pakait kécap sareng tumis sareng sushi. Kolot kuring henteu sering nganggo éta kusabab éta asin teuing. Tapi nalika déwasa, kécap parantos aya hubunganana sareng umami, atanapi .....

    Tempo deui