TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Saos Soy>Kécap Saos 1L

Chitsuruya Sushi Sashimi Soy Sauce Packaged in PET Bottles (XNUMXL)

Naturally fermented by selected high-quality soybean.

Especially suitable for Sushi ,dipping, stir-frying, salad or BBQ.

kategori:CHITSURUYA
model:QS-XNUMX; QS-XNUMX; QS-XNUMX; QS-XNUMX; QS-XNUMX
Port FOB:SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran:L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Pakét & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Our soy sauce is naturally brewed after XNUMX days.It uses non-genetically modified soybean as raw material and without any adding.We have a good quality and pure taste of soy sauce.It is your best choice.


Pakét & Pengiriman

XNUMX.Packaging

Common specifications :8g, 150ml,200ml, 1L,1.8L,18L,18.9L,

XNUMX.Shipping

XNUMX)We has long term business relationship with various shipping companies, offer no worry, no delay, no damage services to you. 

XNUMX)We can also follow customer-specified freight forwarder to ship 

XNUMX.Storage

Store in cool & dry place, avoid direct sunlight. Refrigeration recommended 

after opening

XNUMX.Delivery Time

Dina 45 poé

6635479


certifications

Services urang

XNUMX. Provide OEM services;

XNUMX. Small package for take away;

XNUMX. Accept customer’s inspection before loading or product testing or quality control ect;

XNUMX. We provide free samples.

XNUMX. We can provided Free samples.  We accept a small metaphysics of quality and articles from the mixing of our  company; 

XNUMX.Delivery within XNUMX days after receipt of deposit  


TYPE

SPECIFICATION

Saos Soy/

Less Salt Soy Sauce/

Sushi & Sashimi Soy Sauce

XNUMXL/bottle * XNUMXbottles/ctn

QS-XNUMX(Soy Sauce);

QS-XNUMX( Less Salt Soy Sauce); QS-XNUMX( Sushi& Sashimi Soy Sauce)

XNUMXL/bottle * XNUMXbottles/ctn

QS-XNUMX( Soy Sauce);

QS-XNUMX( Less Salt Soy Sauce)

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari 1996, ngandelkeun sumberdaya alam anu saé pikeun kéngingkeun produk unggulan, pabrik, rumput laut panggang pasar, sareng sajabana & ogé produk rumput laut anu sanés.

Asup kana kemitraan sareng Japanese Fujimasa Co., Ltd. dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Pikeun ngupayakeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun alat-alat khusus anu maju di dunya & dumasar kana produk aslina, terus ngembangkeun produk-produk anyar & ditingkatkeun .

Husus pikeun ngadamel rumput laut, bumbu (kécap, cuka, mirin, saos mie, saos barbecue ...) wasabi, jahe sushi & saperangkat produk kadaharan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer ngeunaan kadaharan tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Edozen parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, parantos diékspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadopsi sertipikat kualitas internasional HACCP & ISO 9001.

Muga produk Chitsuruya ngajantenkeun jutaan crane pikeun masihan anjeun tuah, kaséhatan & ogé janten pendamping anu séhat, bageur & saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, kami produsén propésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan-bahan pangan anu kualitas luhur sareng harga kalapa.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun pelanggan pikeun nganjang ka kami. Sateuacan sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa perhatosan pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Pasti, Punten kirimkeun pamundut anjeun ka kami via alibaba iraha waé.
Punten punten mamatahan ka kami barang mana anu anjeun resep sareng nyayogikeun inpormasi lengkep. Éta bantosan pisan kami pikeun nyumponan sarat anjeun.


4. Dupi anjeun ngabantosan kuring ngadamel produk mérek kuring nyalira?

Mang. Mérek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona, sampel gratis tiasa sakumaha eva1uate!

                       

Incoterm

Istilah perdagangan urang fleksibel. EXW, FOB, CIF.

Taros Kami