TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Saos Soy>Kécap Saos 1L

Sambel kécap Chitsuruya dibungkus dina Botol PET (1L)

Alami difermentasi ku kécap anu dipilih kualitas luhur.

Utamana cocog pikeun Sushi, dipping, aduk, salad atanapi BBQ.

kategori:CHITSURUYA
model:QS-25; QS-24; QS-31; QS-5; QS-30
Port FOB:SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran:L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Pakét & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Kécap urang sacara alami diseduh saatos 180 dinten. Guna kécap anu henteu dirobah sacara genetik salaku bahan baku sareng tanpa nambihan. Kami gaduh kualitas anu saé sareng raos murni tina kécap. Ieu pilihan anjeun anu pangsaéna


Pakét & Pengiriman

1.Packaging

Common specifications :8g, 150ml,200ml, 1L,1.8L,18L,18.9L,

2. Ngalungkeun

1) Kami ngagaduhan hubungan bisnis jangka panjang sareng sagala rupa pengiriman perusahaan, nawiskeun henteu hariwang, teu reureuh, teu aya jasa karusakan pikeun anjeun. 

2) Kami ogé tiasa nuturkeun pengiriman barang anu ditetepkeun ku konsumén pikeun dikirim 

3.Storage

Simpen dina tempat anu tiis & garing, hindarkeun sinar panonpoé langsung. Disarankeun réfrigerasi 

saatos muka

4.Delivery Time

Dina 45 poé

6635479


certifications

Services urang

1. Nyayogikeun jasa OEM;

2. Paket alit kanggo dicandak;

3. Narima pamariksaan pelanggan sateuacan dimuat atanapi diuji produk atanapi kontrol kualitas jst;

4. Kami nyayogikeun conto gratis.

5. Kami tiasa nyayogikeun conto Gratis. Kami nampi metafisika alit kualitas sareng tulisan tina campuran perusahaan kami; 

6. Pangiriman dina 45 dinten saatos nampi setoran  


ngetik

spésifikasi

Saos Soy/

Kirang Kécap asin/

Sushi & Sashimi Kécap

1L / botol * 12bottles / ctn

QS-25 (Kécap);

QS-24 (Kurang Kécap asin); QS-31 (Sushi & Sashimi Kécap)

1.8L / botol * 6bottles / ctn

QS-5 (Kécap);

QS-30 (Kurang Kécap asin)

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari 1996, ngandelkeun sumberdaya alam anu saé pikeun kéngingkeun produk unggulan, pabrik, rumput laut panggang pasar, sareng sajabana & ogé produk rumput laut anu sanés.

Asup kana kemitraan sareng Japanese Fujimasa Co., Ltd. dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Pikeun ngupayakeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun alat-alat khusus anu maju di dunya & dumasar kana produk aslina, terus ngembangkeun produk-produk anyar & ditingkatkeun .

Husus pikeun ngadamel rumput laut, bumbu (kécap, cuka, mirin, saos mie, saos barbecue ...) wasabi, jahe sushi & saperangkat produk kadaharan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer ngeunaan kadaharan tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Edozen parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, parantos diékspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadopsi sertipikat kualitas internasional HACCP & ISO 9001.

Muga produk Chitsuruya ngajantenkeun jutaan crane pikeun masihan anjeun tuah, kaséhatan & ogé janten pendamping anu séhat, bageur & saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, kami produsén propésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan-bahan pangan anu kualitas luhur sareng harga kalapa.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun pelanggan pikeun nganjang ka kami. Sateuacan sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa perhatosan pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Pasti, Punten kirimkeun pamundut anjeun ka kami via alibaba iraha waé.
Punten punten mamatahan ka kami barang mana anu anjeun resep sareng nyayogikeun inpormasi lengkep. Éta bantosan pisan kami pikeun nyumponan sarat anjeun.


4. Dupi anjeun ngabantosan kuring ngadamel produk mérek kuring nyalira?

Mang. Mérek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona, sampel gratis tiasa sakumaha eva1uate!

                       

Incoterm

Istilah perdagangan urang fleksibel. EXW, FOB, CIF.

Taros Kami