TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>juket laut

Sushi Mangrupikeun Jenis Kadaharan

Waktos: 2017-12-20 Hit: 126

Sushi mangrupikeun tuangeun tuangeun. Sushi asalna ti Jepang, sareng gaduh sejarah anu panjang. Éta piring populér di Amérika, Inggris, sareng seueur nagara sanés.

Sushi didamel nganggo nasi. Sadaya jinis sushi ngagaduhan sababaraha jinis béas. Sangu dicampur sareng cuka. Aya hal-hal sanésna sapertos sayuran sareng lauk atah disebat "neta". Sababaraha sushi dibungkus ku rumput laut (kadang disebat "nori").

Aya seueur jinis sushi. Sushi nigiri didamel nganggo lauk atanapi sayuran anu ditunda dina sangu sushi. Maki sushi didamel ku lauk atanapi sayuran digulung dina jero nasi.

Sushi tiasa didahar nganggo panangan atanapi sumpit. Kécap, wasabi, gari (amis, jahé acar), sareng topping sanésna sering ditunda sushi.

Di Jepang, sushi sakapeung dijual di "toko sabuk-sabuk", tempat piring sushi ditunda sabuk obah anu ngalirkeun ku palanggan. Jalma-jalma sacara bébas nyandak sushi anu dipikahoyong nalika ngalirkeun. Warna piring nunjukkeun harga sushi.