TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>juket laut

Kieu kumaha terang naha sushi anjeun leres-leres seger

Waktos: 2018-10-07 Hit: 120

Nalika ngeunaan hal-hal anu urang moal hirup tanpa, sushi anu lezat pasti aya di ditu. Serius, upami éta gumantung ka urang, urang bakal ngagugulung gambar sushi sareng seni kuku 24/7 kusabab cinta urang nyata. Sareng kami yakin seueur anu ngahargaan sushi anu saé. Tapi naon anu janten "sushi anu saé," sareng kumaha anjeun tiasa terang upami sushi anjeun?

Sushi parantos janten pilihan tuang-gancang, ti tempura sareng teriyaki dugi ka sashimi, nigiri, sareng masakan tradisional anu langkung raoseun. Sareng leres, sushi ogé parantos mainstream. Nanging, nalika nuju ngagaleuh seueur lauk atah sareng béas tiis anu sering dipendakan dina kotak anu tos disiapkeun, hal-hal tiasa raoseun, gancang pisan.

Kami terang henteu mungkin pikeun nyingkahan lauk subpar lengkep, tapi aya sababaraha hal anu anjeun tiasa parios pikeun mastikeun yén masakan sushi anjeun paling seger.

1. Seungitna

Salah sahiji cara anu saé kanggo terang upami sushi anjeun seger nyaéta bau na. Sapertos dina, Lauk seger kedahna henteu bau pisan, sareng sanés réstoran ogé. Toko anu beresih sareng teu bau teu raoseun sok mangrupikeun petunjuk anu saé pikeun para paduli ngeunaan kaamanan pangan sareng kualitas. Tapi upami kedah aya bau, kang Oki sushi anu kawéntar di dunya Hidekazu Tojo nyarios, "réstoran sushi anu saé kedah bau sapertos bonténg atanapi samangka."

2. Anu katingalina

Candak sadetik pikeun parios daging lauk. Éta kedah ngagurilap, tembus, sareng bebas tina lendir susu. Katingali kusam, lauk langsing mangrupikeun tanda utama sushi anjeun pareum. Bodas sangu sareng garing tina nori (rumput laut) ogé tiasa janten indikasi seger.

Nalika ngeunaan tuna, ahli sushi Trevor Corson nyatakeun katingalina tiasa nipu, sabab biasa dilakukeun di industri pikeun gas tuna ku karbon monoksida supados katingalina pink. Anu hartosna pinkness sanés indikasi freshness. Upami tuna katingalina siga anu tos coklat sakurilingna, anjeun panginten hoyong milih gulung sayuran.

3. Anu karaos

Daging lauk seger kedah cekap cekap kanggo cinyusu deui nalika dipencet. Pastikeun anjeun parios pikeun ningali naha sushi anjeun nyumponan kriteria ieu sateuacan dikonsumsi.

4. rasa

Naon rasa? Upami sushi anjeun henteu lulus bau, tingali, sareng rasakeun tés ... leres-leres henteu cara anjeun kedah nyobian. Kacuali karacunan tuangeun anjeun.

Salaku tambahan, upami sushi anjeun parantos dibungkus pastikeun parios tanggal kadaluarsana sareng ulah sieun naros ka staf tepat iraha tuangeun anjeun disiapkeun.

Sababaraha tips séjén pikeun mastikeun yén pangalaman sushi anjeun anu pangsaéna anu anjeun kantos kagungan:

Kéngingkeun saran! Sora lisan atanapi situs sapertos Yelp condong saé pikeun ngaleungitkeun réstoran anu lemah sareng ngajagi anjeun tina nyéépkeun waktos sareng tanaga. Ogé, seueur ahli sushi nyarankeun ngaliwet Minggu kusabab réstoran Jepang henteu teras-terasan dikirimkeun lauk seger dina akhir minggu. Région sushi anu berkualitas ogé biasana ditutup dinten Senén.

Upami anjeun tiasa, anjeun kedah nyingkahan sushi sadaya-anjeun-tiasa-tuang. Sedengkeun "perjanjian" panginten janten pikabitaeun, anjeun panginten bakal kuciwa. Sushi sakuduna diturunkeun tina bahan anu berkualitas, janten kurangna segerna tiasa janten alesan anjeun kéngingkeun jumlah anu saé pikeun ngan ukur 10 artos.

Sareng éta kumaha anjeun tiasa terang naha sushi anjeun leres-leres seger. Pastikeun lungsur kami garis upami anjeun mendakan tempat sushi anu saé diperiksa.