TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>juket laut

Mangpaat Kaséhatan tina Rumput Laut Anggang

Waktos: 2018-10-25 Hit: 273

Rumput laut Nori saleresna diklasifikasikeun salaku sayuran, sayuran laut anu. Sababaraha urang panginten henteu kantos ngaraosan rumput laut sateuacanna tapi urang Jepang parantos tuang kadaharan super ieu mangabad-abad ayeuna. Aranjeunna ngahargaan nori salaku katuangan umur panjang.

Kalayan propil gizi anu cukup hadé, ieu sababaraha kauntungan tina tuang rumput laut anggang:

1. Tinggi iodin

Rumpai laut anggang (atanapi naon waé jinis rumput laut pikeun hal éta) mangrupikeun sumber yodium anu euyeub. Iodin mangrupikeun mineral anu penting pikeun metabolisme anjeun sareng ngabantosan kelenjar tiroid anjeun sapertos anu kedahna. Hiji lambar nori ngandung sakitar satengah tina asupan iodin anu disarankeun sadidinten.

2. Sumber vitamin B12

Vitamin B12 ngadukung fungsi normal otak sareng sistem saraf sareng ngabantosan ngabentuk sél getih beureum. Nori ngandung 1.2 mg vitamin B12 per 1 lambar.

3. Tinggi kalium

Kalium mangrupikeun mineral anu ngabantosan nurunkeun tekanan darah sareng nurunkeun résiko stroke sareng panyakit jantung. Nori ngandung 50 mg kalium per 1 lambar.

4. Ngandung protéin sareng serat

Nalika jumlahna henteu super luhur, rumput laut anu dibakar leres-leres ngandung protéin sareng serat.

5. Kurang kalori sareng gajih jenuh

Rumput laut dipanggang nyaéta kalori anu murah pisan sareng hiji lambar anu ngan ngandung 5 kalori. Jumlah gajih dina nori ampir teu tiasa diémutan.

Perlu disebatkeun yén kiripik rumput laut anu dipanggang ogé mangrupikeun sumber kalsium, magnésium, fosfor sareng vitamin C anu saé pisan.

Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd didaptarkeun pikeun rumput laut bakar selama langkung ti 20 taun, kami anu paling anjeun pilih!