TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>juket laut

Cara Gampang Nambahkeun Rumput Laut Pikeun Diét Anjeun

Waktos: 2018-01-17 Hit: 107

Anjeun teu kedah ngarombak kulkas anjeun pikeun ngasupkeun rumput laut kana diet anu saé. Anggo sababaraha tips saderhana pikeun ngamimitian nganggo dina tuang anu anjeun parantos resep:

Dina Salad. Rumpai laut tiasa didahar dina salat saderhana, nganggo jinis Kelp sareng Wakame dicampur sareng minyak wijén sareng siki, ogé jahé parut. Anjeun tiasa ogé ngalungkeun sababaraha bonténg sareng tomat anu diiris tipis upami anjeun pikahoyong.

Dina Smoothies sareng Sup. Anjeun tiasa nambihan rumput laut anu langkung seueur dina protéin, sapertos Spirulina garing, kana siki atanapi sup mie.

Dina Sarapan. Ukur gunakeun sapertos anjeun badé nganggo kangkung dina omelet anjeun. Coba dicampurkeun kana sababaraha suung shitake sareng pucuk awi