TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>juket laut

5 alesan tuang rumput laut

Waktos: 2017-12-20 Hit: 118

Rumpai laut alus pikeun kaséhatan awak sadidinten, di jero sareng di luar.

Ieu di luhur 5 alesan kunaon rumput laut kedah janten bagian tina diét anjeun:

1) Nguatkeun imun - Rumput laut mangrupikeun sumber séng sareng antioksidan anu saé sareng ngabantosan sistem imun sareng ngirangan résiko panyakit sareng inféksi.

2) Kasihatan tiroid - kusabab kandungan iodin anu euyeub, rumput laut ngabantosan fungsi tiroid séhat sareng tiasa ngabantosan ngirangan beurat awak.

3) Ningkatkeun énergi - Rumput laut ngabantosan tingkat énergi kusabab vitamin B sareng kandungan zat beusi na.

4) Tingkat gula getih anu séhat - Rumput laut berharga pikeun ngubaran sareng ngatur gangguan gula getih sapertos diabetes, sabab éta mangrupikeun sumber kromium sareng protéin anu saé, anu ngabantosan normalisasi kadar gula getih.

5) Rambut, kulit sareng kuku anu séhat. Kelimpahan rumput laut tina vitamin, mineral sareng asam amino ngajantenkeun kadaharan anu saé pikeun ningkatkeun kakuatan sareng kaséhatan rambut, kulit sareng kuku. Rumpai laut ogé dianggap ngagaduhan sipat anti sepuh.