TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rumpai Laut Anggang>Yaki Nori 100 lambar

Chitsuruya Panggang Rumpai Laut Yaki Sushi Nori Lembar Pinuh Beureum (100 pcs)

Halus, ngeunah, kajaba Kaahlian anu hadé, bahan sushi penting, Utamana bungkus ---- CHITSURUYA YAKI NORI

kategori:CHITSURUYA
model:CY100-emas; CY100-s; CY100-r; CY100-g
Port FOB:SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran:L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Pakét & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Rumpai Laut Anggang disebut Sushi Nori atanapi Yaki Nori dina basa Jepang. Éta dipaké pikeun sushi anu digulung sapertos California Roll sareng Hand Roll Sushi. Rumpai Laut Anggang ngagaduhan rasa kadaharan ti laut hampang tapi béda. Éta ipis sareng garing nalika garing, tapi rada kenyal nalika beueus.

Rumpai Laut Anggang digaringkeun sareng rumput laut anggang anu didamel kana kertas sapertos bentukna, sampurna pikeun nyepeng sangu sareng keusikan. Lambaranana aya sisi payun sareng sisi tukang. Sisi ngagurilap nyaéta payun anu kedah di luar gulungan sushi. Rumput laut panggang Chitsuruya nyayogikeun anjeun 4 mérek mandiri:CHITSURUYASENETSUWARAKUEDOZEN

spésifikasi: 

merek

CHITSURUYA

sertipikasi

HACCP

HALAL

halal

ISO

FDA

SC

kelas

emas

Sliver

beureum

hejo

rak Kahirupan

18 Bulan

Beurat: 100 lambar

280g

Waktos pangiriman

45 dinten saatos mayar

paket

Paket batin

Paket Master

Wadah 20 "

100 Lambaran * 10 kantong / ctn

W270 * D440 * H240 (mm)

840 ctn dina hiji 20 "wadah

100 Lambaran * 42 kantong / ctn

W415 * D620 * H455 (mm)

205 ctn dina hiji 20 "wadah

Pakét & Pengiriman
panyimpenan

Simpen dina tempat anu tiis & garing, hindarkeun sinar panonpoé langsung. Refrigeration disarankeun saatos dibuka

Waktos pangiriman

Dina 45 poé

certifications

Services urang

1. Nyayogikeun jasa OEM;

2. Paket alit kanggo nyandak;

3. Narima pamariksaan pelanggan sateuacan dimuat atanapi diuji produk atanapi kontrol kualitas jst;

4. Kami nyayogikeun conto gratis.

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari 1996, ngandelkeun sumberdaya alam anu saé pikeun kéngingkeun produk unggulan, pabrik, rumput laut panggang pasar, sareng sajabana & ogé produk rumput laut anu sanés.

Asup kana kemitraan sareng Japanese Fujimasa Co., Ltd. dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Pikeun ngupayakeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun alat-alat khusus anu maju di dunya & dumasar kana produk aslina, terus ngembangkeun produk-produk anyar & ditingkatkeun .

Husus pikeun ngadamel rumput laut, bumbu (kécap, cuka, mirin, saos mie, saos barbecue ...) wasabi, jahe sushi & saperangkat produk kadaharan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer ngeunaan kadaharan tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Edozen parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, parantos diékspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadopsi sertipikat kualitas internasional HACCP & ISO 9001.

Muga produk Chitsuruya ngajantenkeun jutaan crane pikeun masihan anjeun tuah, kaséhatan & ogé janten pendamping anu séhat, bageur & saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, kami produsén propésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan-bahan pangan anu kualitas luhur sareng harga kalapa.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun pelanggan pikeun nganjang ka kami. Sateuacan sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa perhatosan pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Pasti, Punten kirimkeun pamundut anjeun ka kami via alibaba iraha waé.
Punten punten mamatahan ka kami barang mana anu anjeun resep sareng nyayogikeun inpormasi lengkep. Éta bantosan pisan kami pikeun nyumponan sarat anjeun.


4. Dupi anjeun ngabantosan kuring ngadamel produk mérek kuring nyalira?

Mang. Mérek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona, sampel gratis tiasa sakumaha eva1uate!

                       

Incoterm

Istilah perdagangan urang fleksibel. EXW, FOB, CIF.

Taros Kami