TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Goréh jukut>Gandum di jukut

Téknik Rumpai Jukut Gandum Tukang Terapi Gandum Teriyaki Nori

Alus, ngeunah, kecuali Skill alus teuing, bahan sushi penting, Utamana kana pembungkus ---- CHITSURUYA YAKI NORI

kategori: CHITSURUYA
model: CAM-20;CA6/6;CA8/8
Port FOB: SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Paket & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Nori rasana atanapi garing ku rumput laut laut alami. Hayu urang dianggo dina ngadamel gulung sushi. sedengkeun jinis garing tiasa dianggo pikeun tujuan ieu ogé ngadamel sup suket laut sareng bal béas. Cina ngagaduhan iklim anu cocog sareng daérah laut pikeun nori ngembang. Aya sasmita anu béda sareng rasa aromatik garing.

spésifikasi:

merek

CHITSURUYA

sertipikasi

HACCP

HALAL

halal

ISO

FDA

SC

rak Kahirupan

18 Bulan

Beurat: 100 sepré

280g

Waktos pangiriman

45 dinten saatos mayar

paket

ngetik

Paket batin

20g

20g * 40bags / ctn

Okazu Nori

6cut * 6pcs / bag * 128bags / ctn

Onigiri Nori

8cut * 8pcs / bag * 96bags / ctn

Paket & Pengiriman
panyimpenan

Nyimpen di tempat anu saé & garing, hindari sinar panonpoé langsung. Kulkas disarankeun saatos dibuka

Waktos pangiriman

Dina 45 poé

certifications

Services urang

1. Nyayogikeun jasa OEM;

2. Bungkusan leutik pikeun dicandak;

3. Narima pamariksaan customer sateuacan ngamuat atanapi nguji produk atanapi kadali kualitas ect;

4. Kami nyayogikeun conto gratis.

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari, 1996, ngandelkeun sumber alami anu saé pikeun produk anu unggul, ngahasilkeun, pasar rumput laut, sareng sajabana & ogé produk laut anu aya.

Lebetkeun kerjasama sareng Jepang Fujimasa Co, Ltd dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co, Ltd pikeun narékahan pikeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun peralatan khusus canggih dunya & dumasar kana produk asli, terus ngembangkeun produk anyar & ningkat .

Spésialisasi dina nyiptakeun jukut laut, bumbu (kecap, cuka, mirin, mi mi, sambel bakar ...) wasabi, sushi jahé & siri produk pangan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer anu tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Eduluh parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, Parantos diekspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadamel sertipikat kualitas HACCP & ISO 9001 kualitas internasional.

Muga-muga produk Chitsuruya ngarobih janten jutaan réncang pikeun nyandak anjeun nasib, kaséhatan & ogé janten pendamping sehat, bagja & saé anu saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, urang produsén profésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan bakar pikeun harga kalapa harga kualitas luhur.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun para nasabah pikeun nganjang urang. Sateuacan anjeun sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa anu hadé pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Yakin, Punten kirimkeun pamundut ka kami via alibaba kapan.
Punten pisan kami mamatahan kana naon jenis barang anu anjeun resep sareng masihan inpormasi anu langkung rinci. Éta pitulung anu saé pikeun minuhan sarat anjeun.


4.Can anjeun ngabantosan kuring nyieun produk merek kuring sorangan?

Pasti. Merek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona sampel gratis tiasa janten eva1uate!

Incoterm

Istilah perdagangan kami fleksibel. EXW, FOB, CIF.

Taros Kami