TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>nu lain

Festival Parahu Naga

Waktos: 2019-06-07 Hit: 124

Dinten ieu mangrupikeun Festival Parahu Naga, anu mangrupikeun salah sahiji festival tradisional anu paling penting di Cina. Éta dina dinten kalima bulan lunar kalima unggal taun.

Aya seueur legenda anu béda ngeunaan festival, anu anu paling terkenal nyaéta Qu Yuan-- panyair patriotik dina Waktos Nagara Ngadaptarkeun.

Salila Festival Parahu Naga, masarakat biasana ngadahar zongzi, parahu naga baris sareng wormwood antar. Ogé murangkalih nganggo sutra lima warna dina pigeulang leungeun atanapi beungkeutna. Konon tapak sutra lima warna tiasa ngusir roh-roh jahat sareng ngajagi barudak tina panyawat.

Sadaya padamel di Chitsuru hoyongkeun anjeun resep kana Dragon Boat Festival.