TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>nu lain

Pangwangunan Cuka

Waktos: 2019-05-20 Hit: 98

Sakumaha urang sadayana terang, janten endog haseum, cuka didamel tina bijil sapertos sorgum, sangu, jagong, gandum. Gula sareng alkohol.

Cuka muncul sateuacan Dinasti Zhou, anu disebat "zuò" di Cina kuno. Di Jepang, cuka ogé disebat "pait" atanapi "zuò".

Kusabab lingkungan alami, cuka tiasa dihasilkeun kalayan gampang, ti saprak jaman baheula, jalma-jalma parantos mimiti nganggo cuka. Sacara umum, nagara wétan ngadamel cuka kalayan sisikian sedengkeun nagara barat ngadamel cuka ku buah sareng anggur.

Aya seueur pabrik anu ngahasilkeun cuka anu raos masing-masing béda. Salaku salah sahiji pabrik kadaharan gaya Jepang profesional, Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd ngahasilkeun cuka béas, cuka sushi sareng anu sanésna. Ti saprak 1996, urang salawasna taat kana prinsip kaséhatan, kabagjaan , pendamping anu saé, produk kualitas luhur sareng jasa anu sampurna pikeun nyugemakeun palanggan urang.