TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>nu lain

Festival Spring Cina

Waktos: 2018-02-16 Hit: 108

Dinten ieu nyaéta Festival Spring Cina. Pangpangna festival Cina.

Festival Spring mangrupikeun festival anu paling penting di Cina. Dina sonten sateuacan Festival Spring, kulawarga kumpul sareng tuang seueur. Di seueur tempat jalma resep mareuman petasan. Girang mangrupikeun tuangeun anu paling tradisional. Barudak resep pisan ka festival , Kusabab aranjeunna tiasa ngagaduhan tuangeun anu lezat sareng ngagem baju énggal. Aranjeunna ogé tiasa kéngingkeun artos ti sepuhna. Artos ieu dipasihkeun ka barudak kanggo nasib anu hadé. Jalma-jalma nunda gulung Taun Anyar dina tembok pikeun nasib anu hadé.

Sareng dina dinten anu bahagia ieu, sadaya padamel chitsuru miharep anjeun dina kaayaan kaséhatan, wilujeng dina sagala hal sareng miharep sadayana kulawarga anjeun ngagaduhan kahirupan anu bagja dina taun payun!

Sateuacana: Perkenalan Chitsuruya

salajengna: teu sahiji bae