TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>nu lain

nu lain
  • 02 2019-08
    Sadaya tujuan-bumbu-HON TSUYU

    Dinten ieu, kuring badé ngenalkeun bumbu sagala guna pikeun anjeun. Disebut HON TSUYU (KONSENSI SOUP). Sareng seueur dianggo dina basa Jepang .....

    Tempo deui
  • 07 2019-06
    Festival Parahu Naga

    Dinten ieu mangrupikeun Festival Perahu Naga, anu mangrupikeun salah sahiji festival tradisional anu paling penting di Cina. Éta dina dinten kalima bulan lunar kalima unggal .....

    Tempo deui
  • 20 2019-05
    Pangwangunan Cuka

    Sakumaha urang sadayana terang, janten endog haseum, cuka didamel tina séréal sapertos sorgum, sangu, jagong, gandum. Gula sareng alkohol. Cuka muncul sateuacan Dinasti Zhou, anu disebat "zuò" ti baheula .....

    Tempo deui
  • 09 2018-11
    Kumaha carana ngadamel Sukiyaki di bumi

    Ngan aya dua bulan sateuacan Taun Anyar sareng usumna langkung tiis. Nanging, langkung saé upami urang tiasa ngaraosan tuangeun haneut sareng sop di bumi nalika ngarénghap salju di luar ......

    Tempo deui
  • 22 2018-10
    Perkenalan Chitsuruya

    Chitsuruya Enterprise didirikeun dina Januari 1996, ngandelkeun sumberdaya alam anu saé pikeun kéngingkeun produk anu unggul, pabrik, rumput laut anu dipanggang pasar, sareng sajabana & ogé ......

    Tempo deui
  • 16 2018-02
    Festival Spring Cina

    Festival Spring mangrupikeun festival anu paling penting di Cina .Sonten sonten sateuacan Festival Spring, kulawarga kumpul sareng tuang seueur .Di seueur tempat jalma resep .....

    Tempo deui