TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>nu lain

nu lain
  • 16 2018-02
    Festival Musim Cina

    Festival Spring mangrupikeun festival anu paling penting di Cina .Nganti magrib sateuacan Festival Spring, kulawarga kumpul sareng ngagaduhan tuangeun anu ageung. Di seueur tempat anu dipikaresep .....

    Tempo deui
  • 22 2018-10
    Pengenalan Chitsuruya

    Chitsuruya Enterprise didirikan dina Januari, 1996, ngandelkeun sumber alami anu saé pikeun kéngingkeun produk anu unggul, pabrik, pasar rumput laut, sareng sajabana & ogé ......

    Tempo deui
  • 09 2018-11
    Kumaha carana make Sukiyaki di bumi

    Aya ngan ukur dua bulan sateuacan Taun Anyar sareng janten langkung tiis sareng colder.However, langkung saé upami urang tiasa ngaraosan tuangeun anu haneut sareng sup di bumi nalika ngarasakeun salju di luar ......

    Tempo deui
  • 20 2019-05
    Perkembangan Cuka

    Sakumaha urang terang, anggo bahan tuang, cuka didamel tina séréal sapertos sorgum, sangu, jagong, gandum sareng alkohol. Cuka muncul sateuacan Dinasti Zhou, anu disebat "zuò" dina kuno ....

    Tempo deui
  • 07 2019-06
    Festival Parahu Naga

    Dinten nyaéta Festival Parahu Naga, anu mangrupikeun salah sahiji festival tradisional anu paling penting di China.Ing dinten ka kalima bulan lunar kalima unggal .....

    Tempo deui
  • 02 2019-08
    Sagala tujuan-bumbu-HON TSUYU

    Dinten, kuring badé ngenalkeun bumbu sagala waé pikeun anjeun .Ingaranan HON TSUYU (CONDENSED SOUP) .Li biasa dianggo di Jepang .....

    Tempo deui