TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Naha anjeun henteu kedah nyampur wasabi sareng kécap nalika tuang sushi?

Waktos: 2021-05-24 Hit: 12

Nalika nganggo wasabi asli (nyaéta lobak wasabi anu anyar dipeunteun), tong pernah dicampur kana kécap, sabab bakal kaleungitan rasa anu hipu. Nanging, jarang pisan lobak wasabi anu anyar dipeunteun kecuali anjeun angkat ka réstoran luhur. Janten hayu urang ngobrolkeun manpaatna henteu nyampur wasabi “naon waé” kana kécap.

Pikeun sashimi, gumantung kana jinis lauk, jumlah wasabi pikeun ngalengkepan rasa anu bakal béda. Urang panginten hoyong langkung wasabi pikeun tuna, sareng kirang pikeun kakap, contona. Ogé, nalika kuring tuang lobak daikon ilahar disajikeun sareng sashimi, kuring hoyong henteu wasabi pisan. Janten tetep kécap dina piring leutik jelas janten langkung gampang pikeun ngarobih jumlah wasabi. Janten biasana kuring nempatkeun sakedik wasabi dina hiji tungtung unggal lauk, sareng beuleumkeun tungtung anu sanés ka kécap.