TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Naha masak anggur henteu tiasa ngagentoskeun mirin?

Waktos: 2021-04-26 Hit: 13

Sanaos duanana pikeun masak, sipat sareng fungsina rada benten sareng teu tiasa silih gentos.

Mimiti, mirin mangrupikeun anggur masak anu amis-tinggi, sedengkeun anggur anu di masak mangrupikeun lada sareng henteu raoseun.

Kadua nyaéta aya béda anu ageung antara peran dina masak.

Mirin tiasa ngajantenkeun warna tuangeun langkung saé, ngajantenkeun raos daging langkung elastis, utamina nalika bahan daging diasakan, sanaos parantos asak lami.

Nanging masak anggur ngan ukur ngagaduhan pangaruh ngaleungitkeun hanyir, sareng henteu ngagaduhan fungsi khusus mirin ieu.

Salaku tambahan, mirin ngagaduhan pangaruh nyusut protéin, anu tiasa ngajantenkeun daging langkung kompak. Anggur masak biasana ngan ukur pikeun ngalemeskeun daging, anu sabalikna tina mirin.

Kusabab kitu, masak anggur moal tiasa ngagentoskeun mirin dina masak.