TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Naon kécap sashimi?

Waktos: 2021-05-31 Hit: 11

Kécap Sashimi mangrupikeun barang anu diperyogikeun dina tuangeun sadidinten Jepang, anjeun tiasa ningali éta dimana-mana di réstoran Jepang.

Kécap sashimi mangrupikeun campuran anu dianggap idéal pikeun lauk atah. Éta condong jadi warna anu warna sareng rasa. Nanging sababaraha daérah sapertos resep kecap anu langkung amis, khususna sareng variétas 'fishier' sapertos katsuo (bonito atanapi skipjack tuna).