TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Naon Éta Cuka Sangu?

Waktos: 2021-05-07 Hit: 19

Sangu parantos ngagaduhan peranan penting dina masak sareng budaya, sareng éta parantos dianggo dina sababaraha cara invensi.

Rcuka és nyaéta cuka anu didamel tina béas anu difermentasi.

Nyaéta nurun tina jinis dasar cuka béas, dibarengan ku ragam manisan anu ngandung sagala rupa tina gula nepi ka jahé, atanapi cengkéh pikeun rasa anu ditambih.

Cuka béas, ogé disebut salaku cuka anggur béas, tiasa dianggo pikeun nyiapkeun sababaraha jinis katuangan dina masak, ti ​​saos dugi saos salad. Ngomong-ngomong cuka béas dibanderol harga gumantung kana rupa-rupa.