TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

SIAL CHINA

Waktos: 2021-05-18 Hit: 8

SIAL CHINA diayakeun di Pusat Pameran Internasional Baru Shanghai ti tanggal 18 dugi ka 20 Méi 2021. 

Mangrupikeun platform perdagangan anu pangaruh pisan pikeun industri. Dina tilu dinten, SIAL CHINA narik 4,500 paméran ti sakumna penjuru dunya sareng nampi langkung ti 100,000 pangunjung profesional.

Dina paméran ieu, kami utamina nampilkeun rumput laut, kecap sareng kacang béas, anu narik seueur palanggan poténsial.

gambaran

gambaran