TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Kumaha cuka nguntungkeun awak anjeun?

Waktos: 2021-04-19 Hit: 12

Vinegar ngabantosan ka:

- Ngatur Beurat

- Atur Sagar getih 

- Atur Healt Jantung

- naekeun kekebalan 

- Nyegah Heatstock 

- Make anjeun ngarasa énergi 

- Ngalawan napas anu goréng sareng nyeri tikoro anu nyeri 

Éta ogé ngagaduhan sababaraha kagunaan sanés anu patali jeung kaséhatan, kalebet salaku kondisionér rambut alami, produk perawatan kulit, sareng agén pembersih. 

Tapi we masih nyarankeun ngobrol sareng dokter sateuacan nganggo cuka salaku a unggal poe suplement.