TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Kumaha cara ngadamel sukiyaki?

Waktos: 2021-05-17 Hit: 8

Masakna cukup saderhana.

 Anu anjeun peryogikeun nyaéta sake, gula, sakumpulan gajih sareng kecap. Mimiti rada tumis irisan sapi sareng gajihna. Teras anjeun nambihan gula, kécap sareng sake.

Anjeun secukupnya sareng nambihan salah sahiji tina tilu pikeun nyaluyukeunana sareng karesep anjeun.

Éta sadayana upami anjeun henteu gaduh ekspektasi anu luhur pisan.

Panginten bagian anu paling hese pikeun jalma di luar Jepang nyaéta kéngingkeun irisan ipis sapi marmer sareng endog atah anu tiasa didahar.