TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Mangpaat kaséhatan wasabi

Waktos: 2021-05-10 Hit: 21

Mangpaat kaséhatan Wasabi kalebet nyegah karacunan pangan, sacara alami antiparasit, mariksa koléstérol, nyegah rongga, ngajaga anjeun ngora, saé pikeun sistem peredaran darah, ngabatesan hipertensi, ngungkulan gangguan pernapasan, ngubaran rematik, motong résiko kangker, gelut tiis, sareng ngabahayakeun awak.

Isothiocyanates (ITCs) mangrupikeun kelas utami tina senyawa aktif dina wasabi sareng tanggel waler pikeun sababaraha kauntungan kaséhatan sayuran, kalebet épék baktéri na.

Wasabi mungkin ngagaduhan sipat anti radang anu kuat. 

Peradangan mangrupikeun réspon sistem imun anjeun kana inféksi, cilaka, sareng racun, sapertos hawa anu tercemar atanapi haseup roko, dina upaya ngajaga sareng nyageurkeun awak anjeun.

Nalika peradangan janten teu terkendali sareng kronis, éta tiasa nyumbang kana sababaraha kaayaan radang, kalebet panyakit jantung, diabetes, sareng kanker.

Panilitian tabung-tabél anu ngalibatkeun sél sato nunjukkeun yén ITC dina sél suppressing wasabi sareng énzim anu ngamajukeun peradangan, kalebet Cyclooxygenase-2 (COX-2) sareng sitokin peradangan sapertos interleukins sareng faktor nekrosis tumor