TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Mangpaat Kécap

Waktos: 2021-04-21 Hit: 24

Sakumaha urang terang kécap anu saé kanggo bumbu, tapi éta ogé ngagaduhan seueur manpaat anu anjeun henteu kantos nguping.

· Kécap tiasa ngirangan kadar kolesterol sareng koléstérol LDL, upami anjeun dicandak dina jumlah anu leres.

· Konsumsi kécap tiasa ngabantosan dina ngirangan résiko kanker payudara.

· Késo kurang kalori, janten éta sababna tiasa ngabantosan anjeun ngirangan beurat.

· Kécap ogé dikenal pikeun ngubaran diare kalayan épéktip.

· Kécap ngagaduhan kagiatan antimikroba ngalawan baktéri sapertos Staphylococcus aureus, Shigella flexneri, Vibrio cholera, Salmonella enteritidis, nonpathogenic Escherichia coli sareng E. coli O157: H7.


Sateuacana: Canton Fair

salajengna: teu sahiji bae