TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Anuga Dahareun Cina

Waktos: 2021-05-07 Hit: 15

Anuga Food China 2020 diayakeun di shenzhen tanggal 21,2021-23 April, pusat pameran internasi Cina. Aya sakitar 700 paméran sareng langkung ti 15,000 pangunjung profesional anu ngiringan kana éta acara.

Dina paméran éta, kami nunjukkeun seueur produk, kalebet rumput laut, cuka, sumber kedelé, kadaharan paré, sareng anu sanésna, khususna tuangeun sangu, dipikacinta pisan ku jalma anu ngiringan pameran, sareng ieu masihan kami pondasi anu kuat pikeun pamekaran konsumén anyar.

gambarangambaran

Sateuacana: Naon Éta Cuka Sangu?

salajengna: Canton Fair