TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Bubuk Wasabi>Bubuk Wasabi 300g

Bubuk Chitsuruya Wasabi-Bumbu Penting Sashimi (300g)

Bubuk wasabi tiasa ngarangsang sékrési ciduh sareng jus lambung. Éta ngagaduhan fungsi napsu sareng ningkatkeun napsu.

kategori:CHITSURUYA
model:NCF / 0005
Port FOB:SHANGHAI ATAWA NANTONG
Sarat pembayaran:L / C, D / A, D / P, T / T
  • Panjelasan Produk
  • Pakét & Pengiriman
  • certifications
  • Services urang
  • Perusahaan Informaiton
  • FAQ
  • Incoterm
gambaran

Bubuk wasabi tiasa ngarangsang sékrési ciduh sareng jus lambung. Éta ngagaduhan fungsi napsu sareng ningkatkeun napsu.

Bubuk Wasabi ngagaduhan fungsi detoksifikasi anu kuat sareng tiasa ngatasi racun lauk sareng keuyeup. Ku alatan éta, kadaharan atah sapertos salmon atah sareng atah sering waé nganggo bubuk Wasabi. Bubuk bubuk ogé ngagaduhan pangaruh dina ngirangan viskositas getih, ngubaran asma sareng nyegah rongga.


nami

Bubuk Wasabi

Rak

24months

merek

Chitsuruyawaraku

wujud

bubuk

sertipikasi

HACCP, HALAL, KOSHER, ISO, FDA, SC

rasa

Kabeungharan

ngetik

Sambel bumbu

paket

Paket batin

Ukuran Ctn (mm)

Kaluar Ngepak

30g * 60tins

D190 * W150 * H280

4000ctns dina hiji 20 wadah

300g * 30bags / ctn

D360 * W290 * H245

961ctns dina hiji 20 wadah

1kg * 10bags / ctn

D360 * W290 * H245

1070ctns dina hiji 20 wadah

Pakét & Pengiriman
panyimpenan

Simpen dina tempat anu tiis & garing, hindarkeun sinar panonpoé langsung. Refrigeration disarankeun saatos dibuka

Waktos pangiriman

Dina 45 poé

certifications

Services urang

1. Nyayogikeun jasa OEM;

2. Paket alit kanggo nyandak;

3. Narima pamariksaan pelanggan sateuacan dimuat atanapi diuji produk atanapi kontrol kualitas jst;

4. Kami nyayogikeun conto gratis.

Sejenna Company

Chitsuru Enterprise didirikan dina Januari 1996, ngandelkeun sumberdaya alam anu saé pikeun kéngingkeun produk unggulan, pabrik, rumput laut panggang pasar, sareng sajabana & ogé produk rumput laut anu sanés.

Asup kana kemitraan sareng Japanese Fujimasa Co., Ltd. dina Maret, 2001 sareng ngawangun Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Pikeun ngupayakeun asup ka pasar internasional, ngenalkeun alat-alat khusus anu maju di dunya & dumasar kana produk aslina, terus ngembangkeun produk-produk anyar & ditingkatkeun .

Husus pikeun ngadamel rumput laut, bumbu (kécap, cuka, mirin, saos mie, saos barbecue ...) wasabi, jahe sushi & saperangkat produk kadaharan Jepang pikeun nyumponan paménta masarakat kontemporer ngeunaan kadaharan tradisional, séhat & alami.

Ayeuna, produk Chitsuruya, Senetsu & Edozen parantos dikembangkeun langkung ti saratus jinis produk, parantos diékspor ka langkung ti tilu puluh nagara.

Usaha ogé ngadopsi sertipikat kualitas internasional HACCP & ISO 9001.

Muga produk Chitsuruya ngajantenkeun jutaan crane pikeun masihan anjeun tuah, kaséhatan & ogé janten pendamping anu séhat, bageur & saé.

FAQ

1. Anjeun produsén a?

Leres, kami produsén propésional ti saprak 2001 dina nyayogikeun bahan-bahan pangan anu kualitas luhur sareng harga kalapa.


2. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Kami ngabagéakeun pelanggan pikeun nganjang ka kami. Sateuacan sumping ka dieu, punten mamatahan jadwal anjeun, kami tiasa ngatur jasa perhatosan pikeun anjeun.


3. Dupi anjeun kersa masihan katalog anjeun?

Pasti, Punten kirimkeun pamundut anjeun ka kami via alibaba iraha waé.
Punten punten mamatahan ka kami barang mana anu anjeun resep sareng nyayogikeun inpormasi lengkep. Éta bantosan pisan kami pikeun nyumponan sarat anjeun.


4. Dupi anjeun ngabantosan kuring ngadamel produk mérek kuring nyalira?

Mang. Mérek OEM tiasa ditampi nalika kuantitas anjeun ngahontal jumlah anu ditunjuk. Sumawona, sampel gratis tiasa sakumaha eva1uate!

                       

Incoterm

Istilah perdagangan urang fleksibel. EXW, FOB, CIF.

Taros Kami