TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ

FAQ
  • Naha Anjeun Pabrik?

    Leres, Kami mangrupikeun produsen profesional ti saprak 1996 dina nyayogikeun bahan pangan anu kualitas luhur, urang tiasa nyayogikeun harga paling suitabe.

  • Naha Anjeun Dupi Mantuan Kuring Ngadamel Produk Merk Kuring sorangan?

    Pasti, mérek OEM tiasa ditampi.

  • Naon Kaunggulan Kécap Anjeun?

    Mimiti, dibandingkeun sareng kecap kécap di pasar, milik urang teu aya bahan pengawet. Kadua, urang gaduh seueur jinis kécap anu raos masing-masing sareng tiasa dianggo dina kadaharan anu asak. Katilu, kecap urang tiasa didamel numutkeun pitunjuk pelanggan.

  • Naon Bedana Hon Mirin sareng Mirin Fuu?

    Mirin fuu ngagaduhan kandungan alkohol anu lemah pisan sareng mangrupikeun bumbu kalayan rasa hon mirin. Di sababaraha nagara anu alkohol henteu dianggo, anjeun tiasa nganggo pikeun ngagentos hon mirin.

  • Dupi abdi tiasa Didatangan Pabrik Anjeun?

    Sambutan wilujeng sumping, kami bakal nunjukkeun lini produksi sareng fasilitas kami.

  • Sabaraha Sértipikat Perusahaan anjeun?

    Perusahaan kami parantos kéngingkeun sertipikat KOSHER, HALAL, ISO9001 sareng HACCP.

  • Kumaha Kécap Anjeun?

    Kécap kami didamel nganggo kécap sareng diseduh dina pengolahan tradisional, alami. Teu aya warna anu nambihan, sareng henteu nambihan pengawet.

  • Naon Bedana Chitsuru & Chitsuruya?

    Chitsuru mangrupikeun nami perusahaan urang-Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. Chitsuruya mangrupikeun merk perusahaan urang, urang ogé ngagaduhan Senetsu, Waraku & Edozen.

  • Naon anu Masihan Seaweed Rasa Umami Anu Unik na?

    Alam. Rumpai laut ngagaduhan rasa asin-amis alami anu ngajantenkeun raos sapertos unik-sareng saé pisan.

  • Kunaon Seueur Seueur Rasana Lautan Ngeunah hanyir Sareng Urang Henteu?

    Anu paling penting nyaéta kualitas rumput laut teras kasaimbangan bumbu.

  • Dimana Tiasa Mésér Rumput Laut Anggang Berkualitas Tinggi?

    Pls milih mérek Chitsuruya. Rumpai laut anu urang jual numutkeun sacara ketat diolah. Kami nuturkeun ISO9001; Standar HACCP pikeun ngajaga kaamanan pangan & Beresih. Rumput laut anu anggang anu saé ngagaduhan fitur sapertos kieu: héjo poék, rasa, katahanan, henteu aya alga dina lambaranana, henteu aya liang atanapi lambaran rusak. Hoyong terang langkung seueur, pls kontak: [email dijaga]

  • Kumaha Cara Pilih Jukut Garing (Bahan Tina Rumput Laut Anggang) Mutu?

    Rumput laut garing kelas tinggi: Sacara umum, rumput laut garing anu alus nyaéta warna hideung hideung coklat sareng cerah pisan. Raosna seungit, lembut, sakedik amis sareng henteu bau anu aneh. Dina tampilan na, sapotong rumput laut lemes sareng henteu rusak. Ogé, éta ngagaduhan ketebalan anu disebarkeun sareng ujung rapih. Henteu aya tempat! Teu aya ganggang héjo! Rumput laut garing kelas handap: Éta warnana konéng sareng teu aya kacaangan. Raosna lami sareng teu seungit. Dina tampilan na, sapotong rumput laut rusak sareng henteu mulus. Ogé, éta dicampurkeun dina diatom sareng ganggang héjo sareng ngagaduhan bintik.

  • Naon Bedana Rumput Laut Korea sareng Rumput Laut Chitsuruya?

    Rumput laut Korea garing teuing kanggo ngadamel sushi sareng raos na henteu raoseun.

  • Naon Kauntungan Kécap Anjeun Dina Botol Leutik?

    Anjeun tiasa nganggo gancang-gancang supados henteu gampang ngahasilkeun baktéri. Anu nyimpangkeun rasa aslina tina kécap.