TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>FAQ

FAQ
  • Naha Anjeun Pabrikan?

    Leres, Kami produsén profésional ti saprak 1996 dina nyayogikeun bahan bakar kualitas luhur, kami tiasa nyayogikeun harga paling cocog.

  • Naha Anjeun Bisa Ngabantosan Ku Nyéépkeun Produk Produk Nyalira?

    Yakin, merek OEM tiasa ditampi.

  • Naon Kaunggulan Saos Soy Anjeun?

    Mimiti, dibandingkeun kecap sareng pasar, kaseueuran urang henteu gaduh pengawet. Kadua, urang gaduh seueur jinis kecapna anu ngagaduhan raos béda sareng tiasa dianggo dina tuangeun anu béda-béda. Katilu, kecap anu kami tiasa dilakukeun dumasar kana petunjuk pelanggan.

  • Naon Bédana antara Hon Mirin Sareng Mirin Fuu?

    Mirin fuu ngagaduhan kandungan alkohol anu saé pisan sareng éta condiment ku rasa hon mirin. Di sababaraha nagara dimana alkohol teu diédar, anjeun tiasa nganggo pikeun ngaganti hon mirin.

  • Dupi abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?

    Wilujeng sumping, kami bakal nunjukkeun anjeun barisan produksi sareng fasilitas kami.

  • Sakumaha Sértipikasi Naha Pausahaan anjeun?

    Perusahaan kami parantos nampi sertipikat ti KOSHER, HALAL, ISO9001 sareng HACCP.

  • Kumaha Jus Sél anjeun?

    Toél kami didamel ku kedelé sareng didamel sacara tradisional, prosés alami. Henteu aya warna nambihan, sareng henteu nambihan pengawét.

  • Naon Bédana antara Chitsuru & Chitsuruya?

    Chitsuru mangrupikeun nami perusahaan kami-Nantong Chitsuru Foods Co, Ltd Chitsuruya mangrupikeun merek perusahaan kami, urang ogé ngagaduhan Senetsu, Waraku & Eduluh.

  • Naon Masihan Anu Janten Rasa Umami Unik?

    Alam. Seaweed boga rasa asin-amis alami anu ngajadikeun éta rasa unik-alus pisan.

  • Kunaon Naha Roti Jukut Jukut Anu matak Éteu Sareng Henteu?

    Anu paling penting nyaéta kualitas gandum laut teras kasaimbangan bumbu.

  • Dimana Ti Mésér Goréh Anggur Anu Berkualitas High?

    Pls milih merek Chitsuruya. Gandum laut anu urang jualkeun kalayan leres ngolah. Urang nuturkeun ISO9001; Standar HACCP pikeun ngajaga kasalametan katuangan & Bersih. Seaweed rasana anu saé gaduh ciri-ciri kieu: héjo poék, rasa, tenacity, henteu aya alga dina lambar, henteu aya lubang atanapi sapotong. Hayang terang langkung seueur, pls ngahubungi: [EMAIL PROTECTED]

  • Kumaha Milih Jukut Gandum (Materi Anggang Anggang) Berkualitas Tinggi?

    Gandeng laut laut kelas garing: Biasa, laut anu garing garing tina warna hideung poék sareng coklat sareng terang pisan.Ing raoseun seungit, lembut, saeutik amis sareng teu aya bau aneh.Tembong, sapotong laut anu mulus sareng henteu rusak. éta gaduh ketebalan anu kasebar sareng pinggiran anu rapih. Henteu aya tempat! Henteu aya ganggang héjo! Rumput laut garing kelas rendah: Nyaéta warna konéng sareng teu boga kacaangan. Sakitu lami sareng henteu aya rupa seungit. Di jerona, rumpai laut ruksak sareng henteu lancar.Also, éta dicampur dina diatoms sareng ganggang héjo sareng ngagaduhan tempat.

  • Naon Bédana Anu Jukut sareng Gandum Laut Chitsuruya?

    Seaweed Korea teuing garing pikeun nyieun sushi sareng raos raos anu henteu enak.

  • Naon Kauntungan Saos Kacang Anjeun Dina Botol Leutik?

    Anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta gancang ku kituna henteu gampang ngahasilkeun bakteria.