TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>pameran

Pameran internasional Food Moscow

Waktos: 2017-09-08 Hit: 103

Perusahaan urang bakal ngiringan Pameran Internasional Makanan Moscow ti Séptémber 11th dugi ka 14th 2017. Alamat paméran aya dina Expocentre Krasnaya Presnya - 1st Krasnogvardeysky Proyezd, 12,123100 Moskow, RÉSÉRÉSUS RUSIA. Nomer kios: PAV7 P203

Kami salah sahiji pabrik anu ngahususkeun kana rumput laut anggang, rumput laut dibumbui, kecap, cuka, bubuk wasabi, jahe cuka ... Perusahaan kami parantos komitmen pikeun ngahasilkeun kualitas hirup. Upami anjeun resep, wilujeng sumping di stan kami.

Sateuacana: Anuga Show 2017

salajengna: teu sahiji bae