TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>pameran

THAIFEX-WORLD FOOD ASIA 2018

Waktos: 2018-06-07 Hit: 103

Dina 29 Méi 2018, Thaifex-World of Asia 2018 di Thailand hasil réngsé di Impact Exhibition and Convention Center Bangkok. Kami diulem ku distributor kami di Thailand pikeun ilubiung dina pameran.

Dina pameran, produk kami dipikaresep ku seueur jalmi. Sareng urang tepang sajumlah ageung réréncangan sareng palanggan, anu dumasarkeun pikeun mekarkeun pasar kami di Thailand sareng pasar Asia anu sanés.