TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>pameran

Selamat atas Kasuksésan Partisipasi dina Gulfood 2018

Waktos: 2018-03-08 Hit: 113

Dina Pébruari 22, 2018, Teluk Wétan Tengah di Dubai hasil réngsé di Dubai International Exhibition and Convention Center. Pameran ieu diayakeun ku Dubai World Trade Center (LLC), ngumpulkeun perusahaan pangan anu ngarah global.

Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd ilubiung dina Gulfood sakumaha anu dijadwalkeun, nunjukkeun tilu merek premium kami - Chitsuruya, Waraku sareng Senetsu, ngembangkeun tambihan seueur palanggan poténsial, anu dumasarkeun pikeun ngembangkeun pasar anyar kami di UAE

Sateuacana: FHA SINGAPURA 2018

salajengna: FHC 2017