TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>pameran

Undangan 2018 SIAL Paris ti Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd.

Waktos: 2018-10-16 Hit: 106

Ka palanggan anu dipikacinta:

SIAL PARIS 2018 bakal datang.

Salaku produsén propésional sareng éksportir nori / rumput laut, kécap, cuka sareng tuangeun gaya Jepang anu sanés di Cina, urang ilubiung dina SIAL Paris unggal taun.

Dina 2018, kami parantos siap pisan pikeun SIAL sareng anjeun bakal ningali paningkatan hébat kami.

Kami kalayan tulus ngajak anjeun sareng jalma perusahaan anjeun pikeun nganjang ka stan kami di Paviliun Nasional sareng Daérah Dunya di Paris ti 21 Oktober dugi ka 25th.

Pasti yén produk kami bakal nyandak duanana kamungkinan kauntungan dina sababaraha dinten ka pengker.

Éta bakal ngahargaan urang pisan pikeun pendak sareng anjeun dina pameran.

Pusat Pameran: Paviliun Nasional sareng Daérah Dunya

No Stan: 8 A 091

Tanggal: 21-25 Oktober, 2018

Salam hormat,

Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd.