TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>pameran

2019 THAIFEX - Dunya Pangan Asia di Bangkok Thailand

Waktos: 2019-05-28 Hit: 108

Diulem ku pasangan kami, kami bakal ngahadiran 2019 THAIFEX - World of Food Asia di Bangkok Thailand ti 28 Mei dugi ka 1 Juni ,.

Salaku salah sahiji acara dagang pangan sareng minuman panggedéna di daérah, THAIFEX narik rébuan paméran sareng pangunjung ti sakumna dunya.

Dina paméran éta, sababaraha jinis produk anu dihasilkeun ku Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd ditingalikeun ka para pengunjung anu urang resep, sapertos rumput laut anu dipanggang, kecap, cuka sareng anu sanésna.

Ieu di handap aya inpormasi lengkep ngeunaan stan kami:

No Booth: Aula3, J15

Tanggal: 28 Mei-1 Juni

Alamat: IMPACT Muang Thong Thani Bangkok, Thailand

Hormat pisan ningali anjeun dina 2019 THAIFEX!