TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Wilujeng Kunjungan KEWPIE'S

Waktos: 2018-06-21 Hit: 118

20 Méi 2018, wawakil Kewpie sumping nganjang ka pabrik kami.

Kewpie didirikeun dina April 2002, khusus dina produksi dressing salad, macét sareng pangan olahan sanés. Perwakilan Kewpie ngadatangan bengkel produksi sareng showroom kami.

Wakil sareng manajer kami nyarioskeun seueur aspek produk. Kadatanganana nyayogikeun yayasan pikeun kerjasama salajengna.