TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Pamariksaan sareng karantina Tianjin ngintunkeun kiriman lukut laut Koréa Kidul

Waktos: 2017-11-14 Hit: 100

Anyar-anyar ieu, staf inspeksi tianjin sareng biro karantina parantos ngahalangan impor lumut laut ti Koréa Kidul anu parantos ngaleuwihan jumlah jajahan. Hasil uji laboratorium nunjukkeun yén tilu jinis jajahan rumput laut sadayana ngalangkungan total ganggang standar pangan pangan nasional sareng produk na saratna terbatas.

Total jumlah jajahan dina dahareun mangrupikeun indikator dasar kabersihan pangan, cet mikroba bakal ngarusak gizi pangan, ngagancangkeun buruk pangan, biaya dina jangka waktu jaminan pangan ogé nilai anu tiasa didahar.

Sateuacana: Dinten sukur !!!

salajengna: PENGUMUMAN PENTING