TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Anu Teguh Pikeun Diri Urang, Kasalametan Pangan Anu Langkung Luhur Pikeun Palanggan Kami

Waktos: 2017-12-05 Hit: 106

Anyar-anyar ieu, urang nalungtik bahan logam anu panjangna 0.5mm tina 360,000 lambar rumput laut panggang ku ngagunakeun alat-alat pendeteksi logam énggal.

Mimiti, kami resep pisan yén alat pendeteksi logam anyar kami tiasa dianggo gancang pisan.

Kadua, tanggung jawab pagawé urang pikeun milarian kekotor dina rumput laut bakar liwat panon atanapi alat nyalira deui sareng deui.

Nantong Chitsuru Foods sok nempatkeun kaamanan pangan khususna bahan logam dina mimitina.