TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Asosiasi Laver Propinsi Jiangsu

Waktos: 2017-10-18 Hit: 109

Asosiasi Laver Provinsi Jiangsu didirikeun di Nanjing dina 15 Pébruari 2003. Éta mangrupikeun asosiasi laver sipil sareng propinsi munggaran di Cina. Tujuanana pikeun ningkatkeun gelar organisasi pikeun pamekaran bisnis.

Dina Oktober 16th, 2017, manajer kami ngiringan rapat asosiasi tuah. Tina rapat éta, urang terang yén aya tujuh ratus sareng sabelas rébu karton rumput laut garing asup ka pasar ti Désémber 2016 dugi ka Apr, 2017. Sareng jilid dagang lima ratus salapan belas rébu tilu ratus. Babandingan omzet na 73 persen. Harga knock down rata nyaéta 68.92 / 100 lembar.

Dibandingkeun sareng pasar di Jan, 2016, rumput laut garing anu asup ka pasar turun saratus tujuh puluh rébu karton. Volume perdagangan ngirangan janten dua ratus genep puluh hiji rebu genep ratus. Nanging, harga rata-rata di pasar naék ku 17%.