TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Pésta Rumput Laut Goréng Kaopat Sukses Di Rudong 2018

Waktos: 2018-04-18 Hit: 105

Pameran rumput laut garing kaopat dimimitian ti tanggal 6-14, April.

Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd nyandak bagian dina pameran rumput laut garing Rudong, salah sahiji pameran rumput laut panggedéna ayeuna.

Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd nyandak jalma bisnis sareng konsumén urang ti Rusia, Thailand sareng anu sanésna kanggo nganjang.

Sacara total, kuantitas produksi rumput laut garing taun ayeuna langkung luhur tibatan taun kamari.

Urang tiasa ngadatangan sagala jinis bahan baku rumput laut sareng sasmita anu béda sareng pabrik ngahasilkeun anu béda.

Punten tong ragu ngahubungi kami upami anjeun gaduh langkung seueur inpormasi anu anjeun hoyong terang.