TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Pameran Rumput Laut garing 2018 di Rudong

Waktos: 2018-01-12 Hit: 105

Pameran Dagang Rumput Laut garing anu munggaran parantos dimimitian di 2018.

Dinten ayeuna, urang ilubiung dina Pameran Dagang Laut.

Taun ayeuna, rumput laut na tumbuh langkung saé tibatan taun kamari sareng kualitas luhur sareng harga kalapa, anu langkung saé tibatan taun kamari.

Kapentingan naon waé, mangga ngahubungan kami.