TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Laporan Panilitian ngeunaan Program Studi HACCP Cina & ISO9001

Waktos: 2017-12-26 Hit: 120

Laporan Panilitian ngeunaan Program Studi HACCP Cina & ISO9001 Periode 23.12.2017 dugi ka 24.12.2017

dikintunkeun ku

Pak Wang

26 Des 2017

Eusi BUBUKA KA HACCP & KAJIAN ISO 9001

1. HACCP: Analisis Bahaya sareng Titik Kontrol Kritikal

Pendekatan pencegahan sistematis pikeun kaamanan pangan tina bahaya biologis, kimia, sareng fisik dina prosés produksi anu tiasa nyababkeun produk réngsé janten teu aman, sareng mendesain pangukuran kanggo ngirangan résiko ieu ka tingkat anu aman.

2. Kulawarga ISO 9000 standar sistem manajemen kualitas dirancang pikeun ngabantosan organisasi mastikeun yén aranjeunna nyumponan kabutuhan konsumén sareng pamangku kapentingan anu sanés nalika nyumponan sarat anu sah sareng pangaturan anu aya hubunganana sareng produk.


Tujuan Panilitian:

A. HACCP

1. Tautan sareng program anu sanés

2. Pitunjuk pikeun panerapan sistem HACCP

3. Pelatihan sareng pendidikan: Karyawan kedah ngartos naon HACCP, diajar katerampilan anu diperyogikeun supados fungsina leres, sareng ogé kedah dipasihan bahan sareng alat-alat anu diperyogikeun pikeun ngendalikeun CCPs.

4. Larapna: Penerapan prinsip HACCP diwangun ku 12 tahap ieu, sakumaha anu dicirikeun dina urutan logika pikeun panerapan HACCP.

5. Ngajelaskeun produk sareng prosés na

B. ISO 9001 Kulawarga dina 4 Standar

1. ISO9000: 2015 Sistem Manajemen Mutu-Dasar sareng kosa kata.

2. ISO9001: 2015 Sistem Manajemen Kualitas-Syarat.

3. ISO9004: 2009 Suksés Manajemén Organisasi.

4. ISO19011: 2011 Sistem Manajemen Pitunjuk.

Panilitian HACCP diatur dumasar kana tujuh prinsip. Prinsip ieu digunakeun pikeun panduan pamariksaan atanapi Inok. Gagalna sasuai sareng prinsip ieu bakal ngabatalkeun diajar HACCP sareng koméntar bakal disusun salami hiji Inok.

Dina kursus ieu kami bakal diajar ngeunaan:

1. Dasar-dasar ngaudit

2. Definisi kualitas dumasar kana ISO 9001

3. Kumaha rencana audit

4. téhnik naroskeun Inok

5. Ngalaksanakeun rapat pambuka sareng panutupan Inok

6. Kumaha mengklasifikasikan papanggihan Inok

7. Kumaha cara ngalakukeun Inok

Manajemén QC di Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. nyandak latihan sabtu minggu Natal pikeun Program HACCP & ISO 9001. Salami 2 dinten latihan ku Tuan Wang, Urang langkung ngartos Sistem Manajemen Mutu. Kami aktipitas ningkatkeun Kasalametan Pangan sareng Komunikasi Resiko. Sareng sadaya Karyawan Chitsuru kedah sering ngiringan dina kursus sistem manajemen kualitas.


singgetan

Kaamanan pangan mangrupikeun tanggung jawab produsen. Dina sababaraha instansi, urang kedah ngalaksanakeun tanggung jawab ieu ngalawan kasang tukang sababaraha kapentingan stakeholder, sumber daya anu henteu cekap, sareng prioritas anu saling bersaing. Kami arepkeun yén laporan ieu nyayogikeun produser sareng tindakan anu bakal ngamungkinkeun agénsi janten langkung épisién sareng épéktip dina ngalaksanakeun misi kaamanan pangan na dina dunya anu gancang robih.