TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Nantong Qianhui Trading Co., Ltd. sacara resmi didirikeun

Waktos: 2017-10-16 Hit: 101

Gawé babarengan nyaéta kamampuan pikeun gawé bareng nuju visi umum. Kamampuh ngarahkeun prestasi individu kana tujuan organisasi. Éta suluh anu ngamungkinkeun masarakat umum pikeun ngahontal hasil anu henteu umum.

Dagang Luar Negeri-Nantong Qianhui Trading Co., Ltd. didirikan sacara resmi. dina Oktober, 2017.

Kami gaduh tim penjualan-propésional nyayogikeun jasa 7 * 24 jam. Kami ngagaduhan salesman anu dipercaya pikeun ngajawab anjeun Qes wae. Bantosan kami tumuh sareng kami bakal ngiringan sobat Sehat, Bagja & Saé.

"kredibilitas sareng integritas" --TEAM CREED.