TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

PENGUMUMAN PENTING

Waktos: 2017-11-06 Hit: 99

Otoritas Kaséhatan Walanda (NVWA) parantos sadar kana berita palsu anu medar perkawis nasi plastik sareng sacara resmi ngumumkeun yén aranjeunna henteu kantos mendakan beas anu aya palastik.

Anggapan lepat parantos dilakukeun ngalangkungan pilem pondok dina média sosial ngeunaan Sangu Naga anu ngandung bagian plastik. Ieu PALSU LENGKAP!

Jinis pilem pondok ieu didamel henteu nganggo alesan anu sanés namung pikeun ngahasilkeun sajumlah sakedik artos per "klik" sahingga tiasa dijantenkeun ngeunah. Kolega sareng pesaing urang nyanghareupan hal anu teu leres ngeunaan produkna.

Sakumaha biasa, produk kami saluyu sareng tungtutan kualitas luhur. Teu kapikir yén produk pangan urang, anu ditakdirkeun pikeun dikonsumsi manusa, ngandung plastik. Anjeun tiasa yakin yén anjeun tiasa aman ngajual produk urang sareng ngéakkeunana.

Nous avons été informés par les autorités sanitaires Néerlandaises que des vidéos sont partagées sur les réseaux sociaux suggérant que le riz que nous vents contient duplastique

Sakumaha biasa, produk kami saluyu sareng tungtutan kualitas luhur. Teu kapikir yén produk pangan urang, anu ditakdirkeun pikeun dikonsumsi manusa, ngandung plastik. Anjeun tiasa yakin yén anjeun tiasa aman ngajual produk urang sareng ngéakkeunana.

Cela est bien entendu entièrement faux. Ces vidéos sont faites pour générer du «buzz» afin d'obtenir des revenus financiers rapides à chaque vue de ces vidéos trés «alléchantes».

Nos collègues et concurrents sont également touchés par ces fausses informations à l'encontre de leurs produits.

Nos produits sanont soumis à de strictes exigences de qualité, il est donc impensable que nos produits alimentaires destinés à la consommation contiennent du plastique.

Vous pouvez sans bahaya teras-terasan pikeun pameunteu sareng pangguna produk.