TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Kumaha cara nyimpen kecap?

Waktos: 2017-10-30 Hit: 189

Kécap anu henteu dibuka masih stabil sareng tiasa disimpen dina tempat anu tiis, poék.

Hiji dibuka, kécap kedah disimpen dina kulkas pikeun rasa anu optimal.

Kandungan uyah anu saé kaseueuran kaseueuran bakal nyegah mikroorganisme bahaya tina tumerapna dina suhu kamar, tapi sanyawa rasa anu dihasilkeun dina prosés fermentasi dijaga dina kaayaan anu didinginkan.

Kécap kécap -kualitas rendah kurang kamungkinan dégradasi anu nyata dina rasa dina suhu kamar.

Sateuacana: PENGUMUMAN PENTING

salajengna: Mangpaat cuka