TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Aktivitas bulding liga anual Chitsuru

Waktos: 2018-10-17 Hit: 110

Kamari, Nantong Chitsuru ngayakeun kagiatan bulding liga anual.

Henteu ngan ukur pikeun ningkatkeun kohesi tim, tapi ogé pikeun nyiapkeun taun 2018 SIAL Paris.

Salami kagiatan éta, kontes pangajén dibuka.

Sadaya anggota tim gaduh pamahaman anu langkung jero ngeunaan produk.

Akhirna, urang ngayakeun pesta tuang sasarengan.

Kami nyobian rumput laut panggang E-DOZEN, saos unagi sareng saos yakitori. Raosna saé pisan!

Tangtosna, sadaya produk urang bakal ditingalikeun dina 2018 SIAL Paris.

Ngarep-ngarep pendak sareng anjeun di Paris!