TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Dinner Taunan Chitsuru

Waktos: 2018-02-08 Hit: 101

Makan Malam Tahunan datang deui!

Dina 3 Pébruari 2018, Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd suksés ngayakeun 2017 Dinner Tahunan. Staf sumping babarengan pikeun ngagungkeun kasuksésan dina 2017.

Saatos padamel na linggih di aula, Présidén Yu sareng Sutradara Du ngucapkeun sukur ka staf, anu kerja kerasna mastikeun kualitas sareng jumlah produk. Aranjeunna mangrupikeun panyokong kuat Chitsuru.

Teras, sadaya anggota ngiringan roti bakar dugi ka taun 2018!

Di tengah tuang tuang, lotre ogé parantos dianteur. Kalayan ékstraksi Hadiah Lucky, Hadiah Katilu, Hadiah Kadua, Hadiah Kahiji, éta teras-terasan naékkeun klimaks tina Makan Malam Tahunan.

Dinten tuang réngsé dina suasana anu bagja sareng tengtrem, dina taun énggal, staf Nantong Chitsuru Foods konsistén bakal ngaluncurkeun produk kualitas pangsaéna sareng nyayogikeun palayanan pangsaéna pikeun konsumén!