TEL: + 86 185-2101-4030

sadaya Kategori
EN

Imah>wartos>Warta Perusahaan

Taun Anyar, Mangsa Anyar Di 2018

Waktos: 2018-01-03 Hit: 100

Sataun énggal kalayan pikahareupeun anu énggal. Dina mimiti taun 2018, Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd miharep sadayana sadayana ngagaduhan taun énggal.

Dina taun kamari 2017, kami mésér mesin produksi anu anyar sareng mesin monitoring logam pikeun ngajagaan garis produksi urang bersih sareng aman. Kanggo taun 2018 anu bakal datang, kami tetep ngajaga niat aslina pikeun ngadamel produk kualitas premium sareng nyayogikeun jasa anu saé pikeun anjeun.

Kami bakal damel payun babarengan pikeun tujuan umum sareng ngoperasikeun pasar anu langkung lega di 2018.